• 1398/10/09 - 10:31
  • تعداد بازدید خبر : 77
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه های غذایی برای فصل سرد زمستان

بی شک استفاده از مواد مغذی خوب در رژیم غذایی می تواند فواید مثبتی را در سلامتی بدن داشته باشد و مقاومت بدن را در مقابل بیماری ها افزایش دهد.

مهسا میرزایی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در این باره نکاتی را برای خوانندگان محترم بیان کردند که مهمترین آن به شرح ذیل می باشد: 



- مصرف مایعات به خصوص مایعات گرم برای هر
فرد بیشتر شود .استفاده از غذاهایی  مانند
انواع سوپ ها و آش هایی که حاوی مقادیر زیادی سبزیجات، شلغم و... هستند کمک به قوی
شدن سیستم ایمنی بدن میکند.



- میان وعده هایی مانند شیر داغ و فرنی بدن را گرم و مقاوم نگه میدارد.



-میوه هایی نظیر پرتغال ،لیمو شیرین و نارنگی  به دلیل ویتامینبالا توصیه
میشود روزانه مصرف شوند.



-مصرف
شلغم در این فصل میتواند در پیشگیری از انفولانزا بسیار موثر باشد زیرا شلغم دارای
آنتی بیوتیک طبیعی میباشد.



-مصرف
مواد غذایی که حاوی ویتامین های
A ,C,E , B6  آهن و روی هستند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. این غذا ها شامل انواع سبزیجات زرد و قرمز، کلم، لبو، گوجه فرنگی، هویج، دانه های غلات، تخمه آفتابگردان، موز،  عدس، اسفناج ، سیب زمینی، میگو و جگر گوساله می باشند.



-مصرف
کدو حلوایی به عنوان دسر یا میان وعده به دلیل ویتامین
A  بالا در کنترل سرماخوردگی و انفولانزا نقش موثری
دارد.



-تا
حد امکان از مصرف کربوهیدرات های ساده مانند قند و شکر ، لبنیات پرچرب ، روغن های
مایع و جامد و غذاهای سرخ کردنی بپرهیزید.



-از
انواع میوه ها و سبزیجات تازه و مرغ و گوشت تازه استفاده کنید.



-در صورت ابتلا به انفولانزا مراقب کم آبی بدن ، کاهش وزن و مشکلات تنفسی باشید و در  رژیم غذایی از انواع انتی اکسیدان ها (ویتامین های A , E,C)  که در میوه ها ، سبزیجات تازه فراوان است استفاده کنید.



-در
صورت وجود احتقان و گرفتگی بینی و حلق ،نوشیدن مایعات گرم مانند چای کمرنگ مقدار
فراوان توصیه میشود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت
  • کد خبر : 55093
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/10/09 10:31