تهیه مقاله در خصوص تغذیه و سرطان
تهیه مقاله در خصوص تغذیه و سرطان توسط مهسا میرزایی کارشناس تغذیه شبکه شفت
و تغذیه سرطان
سرطان در اثر رشد
غیرطبیعی و بیش از حد سلولهای بدن ایجاد میشود
سرطان سومین علت مرگ و
میر در کشور ماست
حدود 35 درصد موارد سرطان
را میتوان از طریق تغذیه مناسب - نگهداری وزن در حد طبیعی و فعالیت بدنی پیشگیری
نمود.
عوامل افزایش
دهنده خطر سرطان
اضافه وزن و
چاقی
چربی زیاد و رژیم غذایی
حاوی چربی های اشباع
غذاها و
نوشیدنی های داغ و شور
غذاهای نمک
سود شده
مواد غذایی کپک زده
(آفلاتوکسین)
مصرف زیاد
افزودنی ها و نگهدارنده های موادغذایی
الکل
"واحد
تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت"
نظر دهید