• 1398/04/13 - 08:54
  • تعداد بازدید خبر : 102
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه های تغذیه ای در فصل گرما

دیدگاه طب سنتی ـ اسلامی سبک زندگی افراد باید در فصول مختلف سال متفاوت باشد. غذاهایی که فرد در فصول مختلف می خورد و حتی میزان خواب و فعالیت بدنی در یک فصل باید با فصل دیگر تفاوت داشته باشد تا بتوانیم با ایجاد سازگاری به بالاترین سطح توانایی و سلامت دست یابیم.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان
شفت
، مهسا میرزایی کارشناس تغذیه
و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت می گوید:با توجه به گرمای 
فصل تابستان و
خشکی هوا باید افراد برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار دهند تا
بتوانند در این فصل گرم در سلامت کامل به سر ببرند
.



  • =       
    برای جلوگیری از کم آب شدن بدن،روزانه 8 لیوان آب
    بنوشید.


  • =       
    خاکشیر ،تخم شربتی و تخم ریحان در پیشگیری و کاهش
    گرمازگی بسیار موثر است.


  • =       
    در صورت در دسترس بودن ،عرق بیدمشک و کاسنی و شربت به لیمو برای جل.گیری از گرما زدگی     مفید است.


  • =       
    درصورت بروز گرمازدگی،کمی آبلیمو و نمک با آب
    بنوشید.


  • =       
    آب خیلی خنک ننوشید.


  • =       
    میوه هایی با درصد آب بالا مانند هندوانه و طالبی،خیار و گوجه فرنگی و.. را به لیست روزانه ی خود       اضافه کنید،زیرا مقادیر آب و فیبر بالایی دارند و در جبران آب و املاح از دست رفته بدن تاثیر به سزایی دارند.


  • =       
    نوشیدنی هایی مثل چای و نوشابه و آبمیوه های صنعتی
    را جایگزین آب آشامیدنی نکنید .


  • =       
    در صورت عادت به مصرف چای،از چای کمرنگ استفاده
    کنید.


  • =       
    یکی از وعده های غذایی تان را به غذای سرد مثل نان
    و پنیر اختصاص دهید.


  • =       
    سوپ های ولرم و سالاد ها کمک به جبران آب از دست
    رفته ی بدن میکنند.


  • =       
    به جای سس،از آبلیمو و سرکه استفاده کنید.


  • =       
    غذا های سرخ کرده و گوشتی را کاهش دهید.


  • =       
    از غذاهایی با پخت آسان استفاده کنید تا زمان
    ایستادن در کنار شعله ی گاز کمتر شود.
  • گروه خبری : اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت
  • کد خبر : 49243
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/04/13 08:54