توصیه های تغذیه ای در فصل گرما
دیدگاه طب سنتی ـ اسلامی سبک زندگی افراد باید در فصول مختلف سال متفاوت باشد. غذاهایی که فرد در فصول مختلف می خورد و حتی میزان خواب و فعالیت بدنی در یک فصل باید با فصل دیگر تفاوت داشته باشد تا بتوانیم با ایجاد سازگاری به بالاترین سطح توانایی و سلامت دست یابیم.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان
شفت، مهسا میرزایی کارشناس تغذیه
و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت می گوید:با توجه به گرمای فصل تابستان و
خشکی هوا باید افراد برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار دهند تا
بتوانند در این فصل گرم در سلامت کامل به سر ببرند.
- =
برای جلوگیری از کم آب شدن بدن،روزانه 8 لیوان آب
بنوشید. - =
خاکشیر ،تخم شربتی و تخم ریحان در پیشگیری و کاهش
گرمازگی بسیار موثر است. - =
در صورت در دسترس بودن ،عرق بیدمشک و کاسنی و شربت به لیمو برای جل.گیری از گرما زدگی مفید است. - =
درصورت بروز گرمازدگی،کمی آبلیمو و نمک با آب
بنوشید. - =
آب خیلی خنک ننوشید. - =
میوه هایی با درصد آب بالا مانند هندوانه و طالبی،خیار و گوجه فرنگی و.. را به لیست روزانه ی خود اضافه کنید،زیرا مقادیر آب و فیبر بالایی دارند و در جبران آب و املاح از دست رفته بدن تاثیر به سزایی دارند. - =
نوشیدنی هایی مثل چای و نوشابه و آبمیوه های صنعتی
را جایگزین آب آشامیدنی نکنید . - =
در صورت عادت به مصرف چای،از چای کمرنگ استفاده
کنید. - =
یکی از وعده های غذایی تان را به غذای سرد مثل نان
و پنیر اختصاص دهید. - =
سوپ های ولرم و سالاد ها کمک به جبران آب از دست
رفته ی بدن میکنند. - =
به جای سس،از آبلیمو و سرکه استفاده کنید. - =
غذا های سرخ کرده و گوشتی را کاهش دهید. - =
از غذاهایی با پخت آسان استفاده کنید تا زمان
ایستادن در کنار شعله ی گاز کمتر شود.
نظر دهید