توصیه های تغذیه ای در هفته سلامت به قلم کارشناس تغذیه
امروزه با توجه به سبک زندگی و رفتارهای تغذیه ای خانوارها چاقی ، اضافه وزن و بیمارهای مرتبط به ان رو به افزایش می باشد لذا توصیه های تغیه ای متخصصان و کارشناسان تغیه می تواند در جهت کاهش بار بیماریهای جامعه راه گشا باشد.
10 توصیه
برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی
-
تعداد وعده های غذایی را در روز افزایش و حجم آن را کاهش دهید.
- غذا را به آرامی میل کنید و بین لقمه های غذایی اندکی تامل کنید.
- ساعت های غذایی خود را منظم کنید و سر ساعت وعده های غذایی را میل
کنید.
- فعالیت بدنی خود را افزایش دهید و در هفته 150 دقیقه را به فعالیت
بدنی خود اختصاص دهید.
- هنگام خرید به میزان کالری و چربی و قند محصول مورد نظر دقت کنید.
- منابع کم چرب لبنیات (زیر 5/2 درصد) را جایگزین انواع پرچرب کنید.
- نیمی از بشقاب مصرفی روزانه خود را از سبزیجات پر کنید.
- آب مصرفی خود را در طول روز افزایش دهید.
- روغن مصرفی در غذاهای خود را به نصف کاهش دهید.
- هنگام گرسنگی منابع کم کالری
و طبیعی را انتخاب کنید.
مهسا میرزایی کارشناس تغذیه -شبکه بهداشت و
درمان شفت
نظر دهید