برگزاری سفره سلامت به مناسبت روز جهانی غذا در شهرستان شفت
به مناسبت روز جهانی غذا، سفره سلامت با حضور دکتر غلامرضا فلاح، مدیر شبکه بهداشت، دکتر پگاه زکی پور، معاون بهداشتی و جمعی از همکاران ستادی در دفتر مدیریت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت ، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، سفره سلامت ویژهای با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و ارتقای آگاهیهای بهداشتی در دفتر مدیریت شبکه برگزار گردید. این مراسم با حضور دکتر غلامرضا فلاح، مدیر شبکه بهداشت، دکتر پگاه زکی پور، معاون بهداشتی و جمعی از همکاران ستادی برگزار شد.
در این برنامه ضمن تشریح اهمیت روز جهانی غذا و نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریها، بر ترویج سبک زندگی سالم تأکید شد. شرکتکنندگان با معرفی انواع مواد غذایی مقوی و نحوه مصرف صحیح آنها آشنا شدند و توصیههایی درباره رعایت بهداشت غذایی و جلوگیری از سوء تغذیه ارائه گردید.
دکتر فلاح در سخنان خود ضمن قدردانی از تلاشهای همکاران حوزه بهداشت، بر ضرورت استمرار آموزشهای تغذیهای به عموم مردم تاکید کرد و افزود: «تغذیه سالم کلید سلامت جامعه است و برگزاری چنین برنامههایی میتواند نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت عمومی ایفا کند.»


نظر دهید